Bel Roderick Volz: +31 (0)6 83 65 35 61 - Email: info@recruitmentinprogress.nl

Over RECRUITMENT IN PROGRESS

RECRUITMENT IN PROGRESS is in 2012 opgericht door Roderick Volz. Na zijn studie Commerciële Economie is hij in 2001 gaan werken in de arbeidsbemiddeling. In de verschillende rollen die hij heeft vervuld, zowel aan de commerciële bureauzijde als aan klantzijde (corporate recruiter), heeft hij zich ontwikkeld tot een flexibele, empathische, resultaat- en doelgerichte manager. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse vakopleidingen afgerond, daarnaast is hij gecertificeerd project manager (Prince2 en IPMA).

Roderick is een gedreven en enthousiaste recruitment professional met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij is daarbij in staat om snel te schakelen en meerdere projecten te leiden. Hij krijgt er energie van om mensen naar een hoger niveau te tillen en in beweging te krijgen, en verliest hierbij het commerciële proces niet uit het oog. Door zijn daadkracht, resultaatgerichtheid en flexibiliteit weet hij mensen te enthousiasmeren en te motiveren.

Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de vakgebieden ICT, Management, Online Marketing, Communicatie, Financieel, Planning, Administratie en Personenvervoer. 

Klanten omschrijven hem als doortastend, gestructureerd, goede observator en een prettig persoon om mee samen te werken.

Voor zijn klanten is hij op zoek naar het leveren van de juiste oplossing, die aansluit bij de behoefte op dat moment. Het is daarbij volgens hem essentieel om eerst tot de kern van de vraag te komen.

Roderick Volz


RoderickVolz

Back to Top