Sales Directeur B2B International E-commerce (vacature is vervuld)

Wil jij aan de slag als Sales Directeur B2B International E-commerce in het centrum van Utrecht?

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Sales Directeur B2B International E-commerce

Onze klant heeft inmiddels haar sporen verdient binnen de online e-Commerce. Zij heeft één van de grootste websites van Nederland. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. De organisatie is plat, direct, open en sociaal. Zelf omschrijven zij zich ook als dynamisch, geen dag is hetzelfde. Het werken bij een e-Commerce organisatie betekent dat het bedrijf nooit stilstaat en altijd de nieuwste online trend zal blijven volgen. Dit houdt in dat de dienstverlening met de laatste technologische ontwikkelingen zal meegroeien.

Functie
Je hebt bewezen succes in het ontwikkelen en managen van een sales organisatie in opbouw en tegelijkertijd in het sterk doen groeien van de omzet in een dynamische markt. Je munt uit in coachen, motiveren, accountability, het recruiten van winnaars en het hooghouden van de positieve moraal. Je focust op het vullen en managen van de pipeline, het binnenhalen van omzet, het vinden van nieuwe business en het doen groeien van bestaande partnerships en accounts. Je hebt sterke analytische vaardigheden en hebt sales leiderschap presence. Je rapporteert direct aan de CEO, wordt gedreven door en bent verantwoordelijk voor het behalen van de overeengekomen doelen. Je bent in staat de organisatie naar het volgende niveau te brengen. B2B-ervaring met B2C-gebruiksgoederen zijn vereist. Retailkennis is een plus. Mogelijkheid tot participatie in de onderneming.

Profiel
– Je hebt een HBO Opleiding of WO Studie afgerond, richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Marketing
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
– Je hebt 6-7 jaar werkervaring met Accountmanagement en Sales
– Je hebt 1-2 jaar werkervaring binnen de E-commerce
– Aantoonbare ervaring met leidinggeven aan medewerkers

Arbeidsvoorwaarden
– Een marktconform salaris
– Mogelijkheid tot participatie
– 25 vakantiedagen
– Pensioen
– Opleidingsbudget
– Stand-by dienst vergoeding

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de vacature Sales Directeur B2B International E-commerce mail dan jouw CV en motivatie naar roderick@recruitmentinprogress.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roderick Volz via nummer: 06 – 836 535 61.