SharePoint Lead Architect (vacature is vervuld)

Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie gespecialiseerd op het gebied van SharePoint? Ben jij een Lead developer die graag de stap wilt maken naar Architectuur of ben je momenteel Architect?

Voor onze opdrachtgever in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een:

SharePoint Lead Architect

Onze klant is een implementatie partner die zich alleen richt op Microsoft SharePoint toepassingen. Zij werken met alle nieuwste technische mogelijkheden. In de aankomende jaren willen zij graag een groei doormaken. Belangrijk voor deze groei is het aantrekken van een high skilled SharePoint Lead Architect.

Functie
Jij gaat als architect bruggen bouwen tussen de disciplines binnen een project team. Jouw uitdaging ligt met name bij de designs die jij gaat maken voor de SharePoint omgevingen. Daarbij werk je erg nauw samen met de technische consultants, developers en infrastructuur specialisten. Jouw kennis ligt bij de integratie van platforms als: BIZTALK, SOAP et cetera. Je ben betrokken bij de selectie, testen en integratie van WebParts, tools en applicaties ten behoeve van een eigen ontworpen Framework van onze klant. Omdat onze klant graag ziet dat je in meerdere teams werkt, verwachten zij dat je duidelijk en helder kan communiceren met zowel teamleden als klanten.

Profiel
– Relevante HBO/ WO opleiding
– Minimaal 6 jaar ervaring op het gebied van Micosoft
– 3 jaar werkervaring als technisch lead of architecten rol
– Ervaring met grote SP-implementaties (full cycle)
– De nodige Microsoft certificeringen
– Procesmatig werken en denken
– Goede beheersing van Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden
– Marktconform (plus) salaris
– Lease auto
– Telefoon & laptop
– 29 vakantiedagen
– Pensioen
– Flexibele werktijden i.v.m. nieuwe werken
– Ontwikkelingsmogelijkheden
– Leuke bedrijfsuitjes

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de vacature SharePoint Lead Architect mail dan jouw CV en motivatie naar roderick@recruitmentinprogress.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roderick Volz via nummer: 06 – 836 535 61.