Linux Engineer (vacature is vervuld)

Wil jij aan de slag als Linux Engineer in het centrum van Utrecht en een e-Commerce platform met 8 miljoen unieke bezoekers per maand in de lucht houden?

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Linux Engineer

Onze klant heeft inmiddels haar sporen verdient binnen de online e-Commerce. Zij heeft één van de grootste websites van Nederland. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. De organisatie is plat, direct, open en sociaal. Zelf omschrijven zij zich ook als dynamisch, geen dag is hetzelfde. Het werken bij een e-Commerce organisatie betekent dat het bedrijf nooit stilstaat en altijd de nieuwste online trend zal blijven volgen. Dit houdt in dat de dienstverlening met de laatste technologische ontwikkelingen zal meegroeien.

Functie
Als Linux Engineer zal jij onderdeel worden van het IT Operations Team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de availability van 6 internationale websites. Ook onderhouden jullie de hosting infrastructuur met 50+ Linux servers en de office infrastructuur met 40 Windows desktops. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het monitoren van de infrastructuur, incident analyses maken, troubleshooting, incident prevention uitvoeren, het updaten van de infrastructuur, het platform verbeteren en het development team ondersteunen met het doorvoeren van nieuwe releases.

Profiel
– Je hebt een HBO Opleiding of WO Studie afgerond
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
– Je hebt 5 jaar werkervaring met Redhat/Centos
– Je hebt 4 jaar werkervaring met grote online omgevingen
– Je hebt ervaring met Apache/nginx en het schrijven van regels
– Je hebt ervaring met MySQL replication en Clustering
– Je hebt ervaring met en kennis van Loadbalancing
– Je hebt ervaring met Monitoring (Nagios, et cetera)
– Je hebt ervaring met Bash/Shell scripting en Perl
– Je staat er voor open om stand-by diensten te draaien
– Je bent bereid om ook support te doen voor de office infrastructuur

Arbeidsvoorwaarden

– Maximaal € 4.300,- bruto per maand
– 25 vakantiedagen
– Pensioen
– Opleidingsbudget
– Stand-by dienst vergoeding

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de vacature Linux Engineer mail dan jouw CV en motivatie naar roderick@recruitmentinprogress.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roderick Volz via nummer: 06 – 836 535 61.