Sales Account Executive (vacature is vervuld)

Wil jij aan de slag als Sales Account Executive in het centrum van Utrecht?

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Sales Account Executive

Onze klant heeft inmiddels haar sporen verdient binnen de online e-Commerce. Zij heeft één van de grootste websites van Nederland. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. De organisatie is plat, direct, open en sociaal. Zelf omschrijven zij zich ook als dynamisch, geen dag is hetzelfde. Het werken bij een e-Commerce organisatie betekent dat het bedrijf nooit stilstaat en altijd de nieuwste online trend zal blijven volgen. Dit houdt in dat de dienstverlening met de laatste technologische ontwikkelingen zal meegroeien.

Functie
Je hebt bewezen succes in het verkopen van conceptuele online oplossingen aan marketing- en verkoop managers van fabrikanten en aan eigenaren van ondernemingen. Je bent uitstekend in staat achter de behoeften en redenen van de klant te komen om te kopen en differentieert jezelf. Je hebt zeer sterke luister- en analytische vaardigheden en bent oplossingsgericht. Je munt uit in het spotten van nieuwe kansen bij zowel nieuwe als bestaande klanten, kwalificeert je klanten strak en bent een bewezen closer. Je bent een gepassioneerde over-achiever, accepteert krachtige coaching en accountability en bent doelgericht. Ervaring met retail en fabrikanten van consumentengoederen is een plus.

Profiel
– Je hebt een HBO Opleiding of WO Studie afgerond, richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Marketing
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
– Je hebt 2-4 jaar werkervaring met Accountmanagement en Sales
– Je hebt 1-2 jaar werkervaring binnen de E-commerce
– Analytisch denkvermogen

Arbeidsvoorwaarden

– Maximaal € 5000,- per maand
– 25 vakantiedagen
– Pensioen
– Opleidingsbudget
– Stand-by dienst vergoeding

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de vacature Sales Account Executive mail dan jouw CV en motivatie naar roderick@recruitmentinprogress.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roderick Volz via nummer: 06 – 836 535 61.